Η Σίφνος στο Condé Nast Traveller

Sifnos-Conde-Nast-Miles-Away-TravelO γαστρονομικός χαρακτήρας της Σίφνου αποτυπώνεται σε ένα 12σέλιδο αφιέρωμα στο τεύχος Μαΐου του αγγλικού ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveller.

Ο τίτλος του άρθρου “Το πιο νόστιμο ελληνικό νησί”, ο οποίος εμφανίζεται και στο εξώφυλλο του περιοδικού. Το άρθρο περιγράφει παραστατικά τη Σίφνο, τη ζωή πάνω στο νησί και την ατμόσφαιρα που αποπνέει , ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει τις μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις του νησιού.
Η συγγραφέας και food editor, Rachel Howard, μαζί με τον βραβευμένο φωτογράφο, David Loftus, επισκέφτηκαν το νησί το προηγούμενο καλοκαίρι έπειτα από πρόσκληση του ομίλου Verina.

Η βρετανική έκδοση του Condé Nast Traveller έχει περισσότερους από 335.000 αναγνώστες κάθε μήνα, ένα κοινό υψηλού κοινωνικοοικονομικού προφίλ που αγαπά τα ταξίδια, τις ανέσεις και που αποτελεί το ιδανικό κοινό για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στη Σίφνο.

Δείτε όλο το αφιέρωμα εδώ.