Νέες πτήσεις προς Ελλάδα από τη Eurowings

Νέα δρομολόγια προς την Ελλάδα κατά το θερινό της πρόγραμμα πτήσεων για το 2017 και νέο πακέτο εισιτηρίων Flightpass ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Eurowings, μέλος του ομίλου Lufthansa.

Ειδικότερα, το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων από τη Βιέννη, που θα ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου, περιλαμβάνει την Μυτιλήνη και την Σάμο. Επιπρόσθετα, η Eurowings θα συνδέει τη Βιέννη με την Καβάλα, κάθε Τρίτη και Κυριακή.

Επιπλέον, η εταιρεία εισάγει τρεις νέους προορισμούς στη Μεσόγειο, ανάμεσα στους οποίους είναι η Κάρπαθος και η Σαντορίνη, ενώ ο τρίτος είναι το Κάλιαρι στη Σαρδηνία.

Από τις 5 Ιουνίου οι ταξιδιώτες από την Κολωνία/ Βόννη θα μπορούν να πετούν προς την Κάρπαθο, κάθε Δευτέρα. Οι αναχωρήσεις θα γίνονται στις 4.35 το πρωί και η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί στις 9.35 το πρωί.

Τέλος, από τις 5 Μαΐου, θα εκτελούνται πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα από τη Βιέννη προς τη Σαντορίνη. Οι αναχωρήσεις από την αυστριακή πρωτεύουσα θα γίνονται κάθε Πέμπτη στις 12.15 το μεσημέρι και κάθε Κυριακή στις 6.25 το πρωί με Airbus A-320.

Στο μεταξύ, στις 6 Φεβρουαρίου, η Eurowings ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία Flightpass, ένα νέο πρόγραμμα αγοράς εισιτηρίων που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Καινοτομίας της Lufthansa. Τα πακέτα “Flightpass” περιλαμβάνουν δέκα εισιτήρια καθορισμένης τιμής, ανάλογα με τον τύπο, τον προορισμό και τη συχνότητα των πτήσεων.