Πανσιόν Ακρογιάλι | Πλατύς Γιαλός

Η Πανσιόν Ακρογιάλι είναι νεόκτιστη, με ξεχωριστό παραδοσιακό ύφος και στυλ με προσεγμένη διακόσμηση μέσα από την άποψη της ιδιοκτήτριας.

Η Πανσιόν Ακρογιάλι βρίσκεται μόλις 10 μέτρα από την παραλία του Πλατύ Γιαλού, μια από τις κοσμικότερες και γνωστότερες παραλίες της Σίφνου. Ο Πλατύς Γιαλός είναι μια από τις μεγαλύτερες αμμώδεις παραλίες των Κυκλάδων. Τα κρυστάλλινα και ήρεμα νερά του συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου που επιλέγουν την παραλία για να απολαύσουν το μπάνιο τους. Γύρω από την παραλία βρίσκεται και ο ομώνυμος οικισμός που διαθέτει πλήθος καταλυμάτων για όλα τα γούστα.

Κατά μήκος της παραλίας θα βρείτε πολλές ταβέρνες για να απολαύσετε την τοπική κουζίνα, αλλά και διάφορα φρέσκα ψάρια.

Παροχές
Κήπος, Ηλιόλουστη βεράντα, Ηλεκτρική Κουζίνα (Διαμερίσματα 2-4 και 2-5 ατόμων και Superior Διαμέρισμα 2-6 ατόμων), Ηλεκτρικό Φουρνάκι (Τρίκλινο Στούντιο), Ψυγείο, Βραστήρας, Καφετιέρα, Κλιματισμός, Δωρεάν Wi-Fi, Τηλεόραση, Πιστολάκι Μαλλιών, Σίδερο

Υπηρεσίες
Συμπεριλαμβάνονται στην τιμή:

  • Όλα τα απαραίτητα προϊόντα για πρωινό
  • Λειτουργία Υποδοχής 12 Ώρες
  • Καθημερινή Υπηρεσία Καθαριότητας

Check-in: 15:00 / Check-out: 11:00

 

Διαμέρισμα 2-4 ατόμων: 20 τετραγωνικών μέτρων το οποίο περιλαμβάνει δύο δωμάτια με ένα διπλό κρεβάτι, καθιστικό με καναπέ – κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνα, ψυγείο, βραστήρα, καφετιέρα), οικιακά σκευή και τραπεζαρία.

 

Διαμέρισμα 2-5 ατόμων: 20 τετραγωνικών μέτρων το οποίο περιλαμβάνει δύο δωμάτια με ένα διπλό κρεβάτι, καθιστικό με καναπέ – κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνα, ψυγείο, βραστήρα, καφετιέρα), οικιακά σκευή και τραπεζαρία.

 

Τρίκλινο Στούντιο: 20 τετραγωνικών μέτρων με μπαλκόνι με θέα στην αυλή. Περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνα, ψυγείο, βραστήρα, καφετιέρα) και οικιακά σκευή.

 

Superior Διαμέρισμα 2-6 ατόμων: 50 τετραγωνικών μέτρων με μπαλκόνι με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Περιλαμβάνει 1 διπλό κρεβάτι και 2 μονά κρεβάτια, 1 καναπέ-κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνα, ψυγείο, βραστήρα, καφετιέρα), οικιακά σκευή και τραπεζαρία.