Πανσιόν Μοσχούλα | Πλατύς Γιαλός

Σε απόσταση μόλις 10 μέτρα από την μεγάλη αμμουδιά του Πλατύ Γιαλού, μία από τις μεγαλύτερες αλλά και πιο οργανωμένες παραλίες της Σίφνου, βρίσκεται η Πανσιόν Μοσχούλα.

Τέσσερα καταλύματα -η κατοικία Εριάνα, ένα διαμέρισμα, ένα στούντιο, και ένα δωμάτιο- που μπορούν να καλύψουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις, ενώ συνδυάζουν τη ρομαντική διάθεση με τον παραδοσιακό κυκλαδίτικο χαρακτήρα.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε με ένα γλυκό κέρασμα, σε κάποιο από τα καταλύματά μας και να σας βοηθήσουμε με ό,τι θελήσετε έτσι ώστε η διαμονή σας στη Σίφνο να σας μείνει αξέχαστη.

 

Παροχές
Κουζίνα και μαγειρικά σκεύη, Βραστήρας και Καφετιέρα, Μεγάλο Ψυγείο, 2 Κλιματιστικά, Δωρεάν Wi-Fi, Τηλεόραση, Ράδιο-CD, Πιστολάκι Μαλλιών, Πολυτελή, Φυτικά Είδη Προσωπικής Περιποίησης, Πολυτελή Κλινοσκεπάσματα, Μπουρνούζια και Παντόφλες, Ξαπλώστρες και καρέκλες παραλίας

Υπηρεσίες
Συμπεριλαμβάνονται στην τιμή:

  • Καλάθι Καλωσορίσματος
  • Καθημερινή Καθαριότητα
  • Ξαπλώστρες & ομπρέλα
  • Χώρος Στάθμευσης

Check-in: 15:00 / Check-out: 11:00

Για τα παιδιά μπορεί να τοποθετηθεί παρκοκρέβατο κατόπιν αιτήματος.

Επιπλέον υπηρεσίες:

Κατόπιν συννενόησης:

  •  Υπηρεσία φύλαξης αποσκευών
  •  Υπηρεσία φύλαξης μωρού
  •  Υλύσιμο και σιδέρωμα ρούχων
  •  Επικοινωνία με γιατρό
  •  Υπηρεσία ενοικίασης σκαφών και κρουαζιέρες
  •  Υπηρεσία μεταφοράς
  •  Υπηρεσίες περιποίησης άκρων και μαλλιών
  •  Θαλάσσια σπορ

 

 

 

 

Δίκλινο Δωμάτιο: Ένα ευρύχωρο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μεγάλες ντουλάπες στο οποίο μπορούν άνετα να φιλοξενηθούν 3 άτομα. Έχει ένα μικρό μπαλκόνι χρωματισμένο με πολύχρωμα λουλούδια και ένα άνετο καθιστικό απ’ όπου μπορεί κανείς να χαζεύει την κίνηση του οικισμού.

 

Στούντιο: Ένα ευρύχωρο στούντιο με κουζίνα και τα απαραίτητα μαγειρικά σκεύη για να μπορέσετε να απολαύσετε τα γεύματά σας. Διαθέτει διπλό μεταλλικό κρεβάτι και μπορούν άνετα να φιλοξενηθούν 3 άτομα. Έχει ένα δροσερό μπαλκόνι με άνετα καθιστικά απ’ όπου μπορεί κανείς να χαζεύει την κίνηση του οικισμού.

 

Διαμέρισμα: Ένα δίχωρο διαμέρισμα 28τ.μ. με ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι (με ανατομικό στρώμα) και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Στο χώρο της κουζίνας υπάρχει ένας μονός καναπές που μετατράπεται σε δύο κανονικά μονά κρεβάτια. Διαθέτει μεγάλη ντουλάπα και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως 4 άτομα. Έχει ένα δροσερό μπαλκόνι με άνετα καθιστικά με περιορισμένη θέα στη θάλασσα και θέα στην πλευρά του δρόμου απ’ όπου μπορεί κανείς να χαζεύει την κίνηση του οικισμού.

 

Eriana House: Ένα οροφοδιαμέρισμα 60τ.μ. με δύο μεγάλα, κλιματιζόμενα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, όπου μπορείτε να προετοιμάζετε γεύματα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Το κυρίως υπνοδωμάτιο (με δικό του μπάνιο) έχει διπλό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα, εξασφαλίζοντας έναν ξεκούραστο ύπνο συνοδευόμενο από τους παφλασμούς των κυμάτων της θάλασσας. Το δεύτερο έχει δύο μονά κρεβάτια (ανατομικά στρώματα) και στον χώρο του καθιστικού βρίσκεται ένας καναπές-κρεβάτι, όπου μπορεί να κοιμηθεί ο 5ος επισκέπτης. Και τα δύο δωμάτια διαθέτουν μεγάλες ντουλάπες.

Έχει μία μεγάλη βεράντα με άνετο καθιστικό και τραπεζαρία με υπέροχη θέα στη θάλασσα και την παραλία του Πλατύ Γιαλού καθώς και ένα μικρότερο μπαλκόνι απ’ όπου μπορεί κανείς να χαζεύει την κίνηση του οικισμού.