ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H επιχείρηση Miles Away Travel ιδρύθηκε το 2010 με έδρα την Αθήνα και κύρια δραστηριότητα τις παντός τύπου επιβατικές μεταφορές, επεκτείνεται με την πάροδο των χρόνων και σήμερα δραστηριοποιείται σε όλες τις εν γένει τουριστικές υπηρεσίες.

Δημοφιλής προορισμός του γραφείου μας ήταν και είναι το ελληνικό κυκλαδίτικο νησί «Σίφνος», το οποίο συγκαταλέγεται στα 10 κορυφαία νησιά της Ευρώπης! Η αυξημένη ζήτηση των τουριστών και ταξιδιωτών να επισκεφθούν το νησί, μας οδηγεί στις αρχές του 2017 στην ίδρυση του δεύτερου γραφείου μας στον Πλατύ Γιαλό της Σίφνου και μας αποδεικνύει ότι οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες είναι υπηρεσίες από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο. Είναι πολύ οι λόγοι που θα πείσουν τον εποχιακό ή καλοκαιρινό ταξιδιώτη, τουρίστα να επισκεφθεί τη Σίφνο και να ξεχάσει την επιστροφή.

Το Miles Away Travel διαθέτει ιδιόκτητο στόλο με οχήματα 8, 12, 20, 30 & 50 θέσεων υψηλών προδιαγραφών, τελευταίας τεχνολογίας, κλιματιζόμενα και πλήρως εξοπλισμένα, ώστε να εξασφαλίζουν μια ασφαλή και ευχάριστη μετακίνηση στους επιβάτες.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει city tours, transfers, μεταφορές μαθητών, προσωπικού εταιρειών, αθλητών, για μέλη συλλογών και μεταφορές ατόμων για κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα μίσθωσης των λεωφορείων για ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές. Απευθύνεται σε διοργανωτές ταξιδιών (tour operator & retailers), τουριστικά γραφεία, εταιρείες, σχολεία, πανεπιστήμια, συλλόγους, αθλητικά σωματεία, ενορίες, club δραστηριοτήτων και σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται για κάθε είδους τουρισμό́ και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Παράλληλα, το Miles Away Travel παρέχει σε γκρουπ και μεμονωμένους πελάτες υπηρεσίες όπως κρατήσεις ξενοδοχείων, ξεναγήσεις, κρουαζιέρες, οργανωμένες εκδρομές, διοργάνωση εκδρομών υπαίθριων δραστηριοτήτων και εναλλακτικού́ τουρισμού́, θεματικές εκδρομές οικογενειών και ζευγαριών, καθώς και έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτήριων για οποιονδήποτε προορισμό.