Ενοικίαση Πούλμαν

H επιχείρηση Miles Away Travel ιδρύθηκε το 2010 με κύρια δραστηριότητα τις παντός τύπου επιβατικές μεταφορές.

Οι καινοτόμες ιδέες του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας ανεβάζουν τον πήχη της υπηρεσίας και παρέχουν στον ταξιδιώτη εμπειρίες με υψηλά standards στην ποιότητα της μεταφοράς του. Σκοπός της εταιρείας είναι η υλοποίηση της κάθε μετακίνησης με απόλυτη συνέπεια, αξιοπιστία και ασφάλεια με αποτέλεσμα την άριστη ικανοποίηση των πελατών της.

Ο στόλος του Miles Away Travel αποτελείται από λεωφορεία με υψηλές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουν μία ασφαλή και ευχάριστη μετακίνηση στους επιβάτες.

Η εταιρεία διαθέτει λεωφορεία 9, 20, 30 & 50 θέσεων τελευταίας τεχνολογίας, κλιματιζόμενα και πλήρως εξοπλισμένα.

Όλα τα λεωφορεία φυλάσσονται σε ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης με συνεργείο και συνεχή επίβλεψη από έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Απευθύνεται σε εταιρείες, σχολεία, συλλόγους, αθλητικά σωματεία, ενορίες, club δραστηριοτήτων, τουριστικά γραφεία, πανεπιστήμια και σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις.

City tours
Οι επαγγελματίες τουριστικοί (αυστηρά επιλεγμένοι) οδηγοί μας είναι πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να σας οδηγήσουν με ασφάλεια στον προορισμό σας κάνοντας το ταξίδι σας άνετο και ευχάριστο, εντός και εκτός πόλης.
Τα ιδιόκτητα τουριστικά πούλμαν τελευταίας 10ετίας με πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό (κλιματισμό, DVD-monitor, CD player, ψυγείο, ABS, ASR, ζώνες ασφαλείας, αλυσίδες χιονιού) βρίσκονται πάντα υπό τον διαρκή έλεγχο έμπειρων μηχανικών.

Transfers
Ο υπερσύγχρονος στόλος μας σε συνδυασμό με τους έμπειρους οδηγούς μας, αποτελούν την εγγύηση στις οδικές ταξιδιωτικές μεταφορές.

Μεταφορές μαθητών
Μεταφέρουμε καθημερινά με ακρίβεια, συνέπεια, χαμόγελο και κυρίως ασφάλεια τους αγαπημένους μικρούς μας επιβάτες στο χώρο εκπαίδευσής τους.

Μεταφορές προσωπικού εταιρειών
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με επιτυχία τις μεταφορές προσωπικού ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, εργοστασίων, νοσοκομείων, καθώς και δρομολόγια που εξυπηρετούν τις ανάγκες μετακίνησης πελατών από και προς μεγάλα εμπορικά κέντρα, το αεροδρόμιο, κοκ.

Μεταφορές αθλητικών σωματείων
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με επιτυχία τις μεταφορές των αθλητών κάθε αθλήματος σε κάθε προορισμό, είτε αυτός είναι το προπονητικό κέντρο, είτε εκτός έδρας αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μεταφορές ατόμων για κοινωνικές εκδηλώσεις (party, γάμος, βάπτιση, κηδεία)
Η εταιρεία μας εκμισθώνει τα ιδιόκτητα πούλμαν της για τις ανάγκες κάθε κοινωνικής εκδήλωσης με συνέπεια και ασφάλεια.

Μίσθωση λεωφορείων για ημερήσιες / πολυήμερες εκδρομές
Η εταιρεία μας, με πολυετή εξειδίκευση και εμπειρία στο χώρο του τουρισμού, αναλαμβάνει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τη διοργάνωση περιηγήσεων και μεταφορών σε προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού.