ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ενοικίαση Πούλμαν / Μεταφορές / VIP Transfers

Ο στόλος του Miles Away Travel αποτελείται από λεωφορεία με υψηλές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουν μία ασφαλή και ευχάριστη μετακίνηση στους επιβάτες. Σκοπός της εταιρείας είναι η υλοποίηση της κάθε μετακίνησης με απόλυτη συνέπεια, αξιοπιστία και ασφάλεια με αποτέλεσμα την άριστη ικανοποίηση των πελατών της. Η εταιρεία διαθέτει οχήματα 8, 20, 30 & 50 θέσεων τελευταίας τεχνολογίας, κλιματιζόμενα και πλήρως εξοπλισμένα.

Κρατήσεις Ξενοδοχείων Εσωτερικού / Εξωτερικού

Μέσα από μία τεράστια γκάμα επιλογών διαφόρων ξενοδοχείων, μπορούμε να παρέχουμε την καταλληλότερη για εσάς διαμονή σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Αεροπορικά & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Η παροχή μας σε ταξιδιωτικά εισιτήρια είτε Αεροπορικά είτε Ακτοπλοϊκά είναι στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε προορισμό εσείς επιθυμείτε, συμβουλευτείτε το προσωπικό μας για τις πιο συμφέρουσες προσφορές και τιμές εισιτηρίων.

Οργανωμένες Εκδρομές

Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ταξιδιωτικούς φορείς και η συνεχής αναζήτηση νέων ταξιδιωτικών προορισμών, μας καθιστούν ικανούς να καλύπτουμε όλους τους προορισμούς που υπεύθυνα επιλέγουμε ώστε το εκάστοτε οργανωμένο ταξίδι να είναι μία αξέχαστη εμπειρία για σας.

Εκδρομές Υπαίθριων Δραστηριοτήτων / Ευεξίας

Το Miles Away Travel ακολουθώντας πάντα την τάση της εποχής, αλλά και αναζητώντας καινούριους εκδρομικούς προορισμούς είναι εδώ για να σας παρέχει την ταξιδιωτική εμπειρία βάσει των αναγκών σας. Οι υπαίθριες δραστηριότητες έχουν πλέον εμπλουτιστεί τόσο όσο να ταιριάζουν σε κάθε προφίλ. Μερικές από αυτές είναι η ποδηλασία, η ορειβασία, το canyoning, το trekking, hiking, skiing, snowboarding, rafting και ιππασία.

Εναλλακτικός Τουρισμός

Ο εναλλακτικός τουρισμός είναι κάθε μορφή τουριστικής δραστηριότητας που έχει σχέση με το φυσικό περιβάλλον και την ύπαιθρο. Ο οικοτουρισμός και ο αγροτουρισμός αποτελούν δύο από τις βασικές μορφές του εναλλακτικού τουρισμού, που προωθούν ήπιες μορφές βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης και δραστηριότητας στον αγροτικό χώρο.

Θεματικές Εκδρομές Ζευγαριών

Βγείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και αποδράστε με το ταίρι σας βιώνοντας μία τελείως διαφορετική εμπειρία που ήδη έχει κερδίσει έδαφος στο εξωτερικό. Στόχος των συγκεκριμένων θεματικών εκδρομών είναι να ταξιδέψετε μαζί, να ανανεωθείτε, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να δημιουργήσετε καινούριες παρέες. Οι δραστηριότητες των εκδρομών αυτών ποικίλουν και είναι ιδανικές για ζευγάρια.

Ατομικά Ταξίδια

Επειδή το ταξίδι είναι προσωπική υπόθεση για τον καθένα, εμείς είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό σας βάσει των αναγκών και επιθυμιών σας. Γιατί το ταξίδι σας είναι και δική μας προσωπική υπόθεση!

Εταιρικά Πακέτα

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας σας, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας θα σας διασφαλίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Διοργάνωση Συνεδρίων

Ο τομέας των συνεδρίων είναι πολύ απαιτητικός και εξειδικευμένος και οι δικές μας δυνατότητές σε αυτό το αντικείμενο είναι απεριόριστες. Η οργάνωση και η διεκπεραίωση που χρειάζεται από εμάς σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.