Μονοήμερες κρουαζιέρες

Το τρίπτυχο θάλασσα – ήλιος – κέφι σημαίνει κρουαζιέρα!

Κρουαζιέρα στο νησί Πολύαιγος
 (Μέχρι 4 μποφόρ)       

 Ώρα αναχώρησης: 10:30 από τη Μαρίνα του Πλατύ Γιαλού

75 λεπτά ήρεμης ιστιοπλοΐας μας φέρνουν στην ακτή της μαγευτικής Πολύαιγου, ενός ακατοίκητου και παρθένου νησιού. Θα κάνουμε δύο / τρεις στάσεις αγκυροβολώντας το σκάφος, εναλλάσσοντας μεταξύ λευκών παραλιών και κρυμμένων κόλπων με τυρκουάζ νερά. Θα έχετε χρόνο για μια χαλαρή βουτιά και να απολαύστε το πανέμορφο τοπίο που μπορεί να προσφέρει μόνο η Πολύαιγος. Μετά την πλεύση γύρω από το νησί, θα επιστρέψουμε στον Πλατύ Γιαλό.

Ώρα επιστροφής: 18:30 πίσω στη Μαρίνα του Πλατύ Γιαλού

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 • Γεύμα στο πλοίο
 • Αναψυκτικά, νερό και μπύρα
 • Λευκό κρασί κατά τη διάρκεια του γεύματος
 • Η κρουαζιέρα μπορεί να ακυρωθεί λόγω χαμηλής συμμετοχής ή κακών καιρικών συνθηκών
 • Ο προορισμός και το πρόγραμμα της κρουαζιέρας μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω καιρικών συνθηκών. Αν είναι αδύνατον να πάει στη Πολύαιγο, τότε ενδέχεται να πραγματοποιηθεί κρουαζιέρα στις ακτές της Σίφνου.
 • Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων 9 άτομα. Μέγιστη χωρητικότητα 14 άτομα

 

Κρουαζιέρα στις ακτές της Σίφνου
(Μέχρι 5/6 μποφόρ)

Ώρα αναχώρησης: 10:30 από τη Μαρίνα του Πλατύ Γιαλού

Η νοτιοδυτική ακτή της Σίφνου είναι, εκτός από τον κόλπο του Βαθιού, μια ακατοίκητη και απρόσιτη περιοχή από την ξηρά. Η περιήγηση περιλαμβάνει 20 λεπτά ιστιοπλοΐας κατά μήκος της ακτής που θα μας οδηγήσει στον κόλπο Φυκιάδα όπου θα βρείτε μια υπέροχη παραλία με λευκή άμμο και τη μικρή εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, και τα 2 προσβάσιμα μόνο από τη θάλασσα. Μετά από άλλα 25 λεπτά ιστιοπλοΐας, περνώντας από το Βαθύ, θα φτάσουμε στον μαγευτικό κόλπο του Χονδροπού, ένα μαγευτικό και απομακρυσμένο μέρος με κρυστάλλινα νερά. Εδώ μπορείτε να δείτε τον όμορφο βυθό. Μετά από μια ολόκληρη μέρα απολαμβάνοντας τη φύση στην καθαρότερη μορφή της, επιστρέφουμε στον Πλατύ Γιαλό (45 λεπτά ταξίδι).

Ώρα επιστροφής: 18:00 πίσω στη Μαρίνα του Πλατύ Γιαλού

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 • Γεύμα στο πλοίο
 • Αναψυκτικά, νερό και μπύρα
 • Λευκό κρασί κατά τη διάρκεια του γεύματος
 • Η κρουαζιέρα μπορεί να ακυρωθεί λόγω χαμηλής συμμετοχής ή κακών καιρικών συνθηκών
 • Η επιλογή των κολπίσκων και των παραλιών που επισκεπτόμαστε μπορεί να ποικίλει λόγω καιρικών συνθηκών.
 • Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων 9 άτομα. Μέγιστη χωρητικότητα 14 άτομα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΟΙΟΥ

ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ
Ξύλινο σκάφος μονοκάταρτο (ένα κατάρτι με φλόκο και μαΐστρα) μήκους 14 μέτρων και πλάτους 3,80 μέτρων τύπου gulet. Διαθέτει δύο ευρύχωρες καμπίνες με ιδιωτικό μπάνιο, ντουζ και κλιματισμό. Η κουζίνα του σκάφους επιτρέπει στον καπετάνιο να προετοιμάζει κάθε είδους γεύματα.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ
Πρόκειται για ένα αξιόπιστο σκάφος με αισθητική που παραπέμπει σε άλλες εποχές. Διαθέτει άφθονο χώρο και προσφέρει υψηλότερο επίπεδο άνεσης σε σύγκριση με τα παραδοσιακά ιστιοφόρα. Χρησιμοποιεί κυρίως κινητήρα με μέση ταχύτητα πλεύσης 7 κόμβων, αλλά με ένα ελαφρύ αεράκι μπορεί επίσης να ταξιδέψει με ανοιχτά πανιά.

ΑΝΕΤΟ
Στην πλώρη υπάρχει άνετος καναπές για πέντε άτομα καθώς και οχτώ ξαπλώστρες στο κατάστρωμα. Η πρύμνη διαθέτει τέντα για προστασία από τον ήλιο, καθώς και ευρύχωρο καναπέ και τραπέζι χωρητικότητας δώδεκα ατόμων. Μπορεί εύκολα να μετατραπεί στον ιδανικό χώρο για να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας.
Θα κάνουμε 2 με 3 στάσεις αγκυροβολώντας σε παραλίες με λευκή άμμο και κρυμμένους κολπίσκους με γαλαζοπράσινα νερά. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σερβίρεται μεσημεριανό γεύμα που ετοιμάζει ο καπετάνιος.
Το μενού: ορεκτικό, σαλάτα με ζυμαρικά, ψητά λαχανικά ή σαλάτα και φρούτα. Το γεύμα συνοδεύεται από εξαιρετικό λευκό κρασί το οποίο σερβίρεται κρύο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μπορείτε να απολαμβάνετε απεριόριστα αναψυκτικά, νερό και μπύρες χωρίς επιπλέον κόστος. Προσφέρεται επίσης εναλλακτικό γεύμα για χορτοφάγους και vegan για όσους το ζητήσουν.