Πανσιόν Μόσχα | Καμάρες

Στην άκρη του κόλπου των Καμαρών, στη συνοικία της Αγίας Μαρίνας, πολύ κοντά στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία και με θέα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, βρίσκεται η Πανσιόν Μόσχα.

Σε ιδανική θέση για ησυχία και εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, είναι μόλις 500μέτρα από τον εμπορικό δρόμο των Καμαρών, όπου θα βρείτε εστιατόρια, καφέ, εμπορικά καταστήματα κ.α.

Η άψογη εξυπηρέτηση, η φιλική ατμόσφαιρα και η καλή διάθεση θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας και να περάσετε ονειρεμένες διακοπές.

Παροχές
Πισίνα, Μίνι Ψυγείο, Κλιματισμός, Δωρεάν Wi-Fi, Τηλεόραση, DVD Player, Πιστολάκι Μαλλιών, Παροχές Μπάνιου

Υπηρεσίες
Συμπεριλαμβάνονται στην τιμή:

  • 24ωρη Υποδοχή
  • Δωρεάν Ιδιωτικός Χώρος Στάθμευσης
  • Καθημερινή Υπηρεσία Καθαριότητας

Check-in: 15:00 | Check-out: 11:00

Όλοι οι πελάτες μπορούν να σερβιριστούν στην αυλή του ξενοδοχείου δίπλα στην πισίνα παραδοσιακά ελληνικά πρωινό σε μπουφέ με φρέσκα τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα με επιπλέον χρέωση.

 

Standard Δίκλινο δωμάτιο: 20 τετραγωνικών μέτρων με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στην θάλασσα ή την πισίνα. Περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.

 

Standard Τρίκλινο δωμάτιο: 25 τετραγωνικών μέτρων με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στον κήπο. Περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι, ένα μονό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.

 

Standard Τετράκλινο δωμάτιο: 28 τετραγωνικών μέτρων με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στον κήπο. Περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι, δύο μονά κρεβάτια και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.

 

Διαμέρισμα (4 άτομα): 42 τετραγωνικών μέτρων με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στη πισίνα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4 άτομα. Περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια με ένα διπλό κρεβάτι και δύο μονά κρεβάτια αντίστοιχα, 1 καναπέ-κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.

 

Διαμέρισμα (5 άτομα): 42 τετραγωνικών μέτρων με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στη πισίνα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 5 άτομα. Περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια με ένα διπλό κρεβάτι και δύο μονά κρεβάτια αντίστοιχα, 1 καναπέ-κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.